2019-2020 TENTATIVE CLASS SCHEDULE

*All classes are 1 hour in length unless noted otherwise*


MONDAYS

STUDIO A | YELLOW

4:15 - Ballet 6-8 (6 year olds must have 1 yr. experience)

5:15 - Beg Combo *CLASS FULL

6:15 - Preschool (45 min.)

7:00 - B Tap

8:00 - A Tap

9:00- A Jazz

STUDIO B | BLUE

4:15 - Ballet 4-6 *CLASS FULL

6:00 - C Jazz

7:00 - C Tap

8:00 - B Jazz

STUDIO C | LILAC

4:15 - D Jazz technique

5:15 - D Ballet technique

6:15 - D Lyrical (45 min.)

7:00 - Ballet 11 and up

8:00 - Lyrical 11 and up
(required to take ballet and jazz if in lyrical)



TUESDAYS

STUDIO A | YELLOW

9:30 AM - Mommy & Me (45 min)

10:15 AM - Preschool (45 min)

4:00 - Preschool

4:45 - B Ballet

5:45 - B Pointe (45 min.)

6:30 - AB Acro

7:30 - AB Jazz technique (1 hr. & 15 min.)

STUDIO B | BLUE

4:15 - Beg. Combo 

5:15 - Combo Split (1.5 hrs)

6:45 - C Ballet

7:45 - C Contemporary

8:45 - A Contemporary

STUDIO C | LILAC

3:30 - Beg. Acro 4-6 (45 min.)

4:30 - Mini Tap

5:30 - Mini Jazz

6:30 - Adv. Beg Combo

7:30 - Hip Hop 8-11


WEDNESDAYS

STUDIO A | YELLOW

4:25 - Preschool (45 min.)

5:15 - Acro 5-7  *CLASS FULL 

6:15 - B contemporary

7:15 - C Acro

8:15 -  A Ballet

9:15 - A Ballet conditioning (45 min.)

STUDIO B | BLUE

4:15 - Pre team Jazz

5:15 - C Jazz technique

6:15 - C Lyrical

7:15 - AB Hip Hop

8:15 - B Lyrical

9:15 - AB Pointe (45 min. - Audition only)

STUDIO C | LILAC

4:15 - Ballet 8-11

5:15 - Pre team Tap

6:15 - A Lyrical

7:15 - Acro 10 and up


THURSDAYS

STUDIO A | YELLOW

4:15 - Adv. Beg. Combo

5:20 - Preschool (45 min)

6:15 - Beg Combo

7:15 - Acro 8-11

8:30 - Hip Hop 12 and up

STUDIO B | BLUE

4:30 - Hip Hop 5-7

5:30 - Mommy and Me (45 min.)

6:30 - Teen Tap

7:30 - Teen Jazz

STUDIO C | LILAC

4:30 D Tap

5:30 - D Jazz

6:30 - Tween Tap

7:30 - Tween Jazz


FRIDAYS

STUDIO A | YELLOW

4:30 - D Acro

5:30 - C Jumps and Turns

6:30 - Pre team Acro

STUDIO B | BLUE

4:30 - C Hip Hop

5:30 - Pre team Hip Hop

6:30 - D Hip Hop

STUDIO C | LILAC

4:30 - Pre Team Ballet

5:30 - D Ballet

6:30 - C Ballet


SATURDAYS

STUDIO A | YELLOW

9:00 - Preschool (45 min.)

10:00 - Adv. Beg. Combo

11:00 - Beg. Combo

12:00 - All boys Hip Hop

1:30 - AB Conditioning (45 min.)

2:15 - Advanced Tumbling 

STUDIO B | BLUE

9:00 - Mommy and me (45 min.) *CLASS FULL

9:45 - Hip Hop 8-11

10:45 - Acro 8-11

12:00 - Acro 5-7

1:00 - Hip Hop 5-7

STUDIO C | LILAC

9:00 - Ballet 4-6

10:00 - Combo Split (1.5 hours)

11:30 - AB Ballet technique

12:30 - AB Jumps and Turns