2018-2019 CLASS SCHEDULE

*All classes are 1 hour in length unless noted otherwise*


MONDAYS

STUDIO A | YELLOW

4:15 - Ballet 6-8 (CLASS FULL)

5:15 - Beg Combo (CLASS FULL)

6:20 - Preschool (45 min.)

7:15 - C Jazz

8:05 - A Jazz

9:05 - A Tap 

STUDIO B | BLUE

4:15 - D Jazz

5:15 - D Tap

6:15 - Tween Tap

7:15 - Tween Jazz

8:15 C Tap

STUDIO C | LILAC

4:15 - Pre team Ballet

5:15 - Pre team Jazz tech

6:15 - Acro 5-7

7:15 - Ballet 12 and up

8:15 - Lyrical 12 and up
(required to take ballet and jazz if in lyrical)



TUESDAYS

STUDIO A | YELLOW

9:45am - Mommy & Me (45 min)

10:30am - Pre-School (45 min)

4:15 - Mini Tap

5:15 - Mini Jazz

6:15 - BC Acro

7:30 - A Modern

8:30 - B Modern

STUDIO B | BLUE

4:15 - Beg. Combo 

5:15 - Combo Split (1.5 hrs)

6:45 - Adv. Beg. Combo

7:45 - Acro 12 and up

STUDIO C | LILAC

4:00 - Preschool (45 min.)

4:45 - C Ballet

5:45 - C Pointe (45 min.)

6:30 - A Ballet

7:30 - B Ballet

8:30 - A Lyrical


WEDNESDAYS

STUDIO A | YELLOW

4:15 - D Jazz technique

5:15 - Acro 5-7   (CLASS FULL)

6:15 - C Modern

7:15 - Acro 8-11

8:15 -  AB Ballet

9:15 - AB Ballet (45 min.)

STUDIO B | BLUE

4:15 - D Jazz technique

5:15 - C Jazz technique

6:15 - D Lyrical

7:15 - C Lyrical

8:15 - AB Ballet

9:15 - AB Pointe (45 min. - Audition only)

STUDIO C | LILAC

4:15 - Ballet 8-11

5:15 - D Ballet

6:15 - AB Jumps and Turns

7:15 - AB Hip Hop

9:00 - Adult Get Fit (punch card payment)


THURSDAYS

STUDIO A | YELLOW

4:15 - Adv. Beg. Combo

5:20 - Preschool (45 min)

6:10 - Beg Combo (CLASS FULL)

7:15 - Hip Hop 8-11 (CLASS FULL)

STUDIO B | BLUE

4:30 - Hip Hop 5-7

5:30 - Mommy and Me (45 min.)

6:15 - Hip Hop 12 and up

7:15 - Teen Tap

8:15 - Teen Jazz

STUDIO C | LILAC

4:15 Preschool (45 min.)

5:00 - Pre team Tap

6:00 - Pre team Jazz

7:00 - B Tap

8:00 - B Jazz


FRIDAYS

STUDIO A | YELLOW

4:30 - Pre team Acro

5:30 - C Jumps and Turns

6:30 - D Acro

STUDIO B | BLUE

4:30 - C Hip Hop

5:30 - D Hip Hop

6:30 - Pre team Hip Hop

STUDIO C | LILAC

4:30 - D Ballet

5:30 - Pre team Ballet

6:30 - C Ballet


SATURDAYS

STUDIO A | YELLOW

9:00 - Beg. Combo (CLASS FULL)

10:10 - Preschool (CLASS FULL)

11:00 - Adv. Beg. Combo

12:00 - Adv. Conditioning (45min.)

12:45 - Adv. Tumbling

1:45 - All boys class 

STUDIO B | BLUE

9:15 - Mommy and me (CLASS FULL)

10:00 - Hip Hop 8-11

11:00 - Acro 8-11

12:00 - Acro 5-7

1:00 - Hip Hop 5-7

STUDIO C | LILAC

9:00 - B Lyrical

10:00 - Ballet 4-6 (CLASS FULL)

11:00 - AB Jazz Technique

12:00 - Combo Split (1.5 hrs)